Ga naar hoofdinhoud
(+31) 0573 280 198 info@alislah.nl

Aanmelden als vrijwilliger

Heb jij een hart voor je religie en wil jij ook een steentje bijdragen om de visie en doelstellingen van Al Islah waar te maken? Wil jij in dienst zijn van de ummah om zo middels jouw khidmah (dienstbaarheid) de tevredenheid van Allah ﷻ te verkrijgen?

Meld je dan aan als vrijwilliger bij Al Islah!

Bepaal zelf hoe je jezelf beschikbaar stelt. Je kunt een vaste vrijwilliger worden met vooraf afgesproken taken, of je kunt ook meehelpen als een vrijwillige oproepkracht.

Meld je aan via onderstaand formulier en geef je mogelijkheden aan!

  Persoonlijke informatie

  Laat ons weten wie je bent.  Adres 🏠  Portfolio

  Vertel ons over je gevolgde opleidingen, werkervaring en vaardigheden die je beschikt. Dit geeft ons een idee van wie je bent en wat je sterken punten zijn.

  Opleidingen (optioneel) 🎓

  Laat ons weten welke opleidingen en cursussen je gevolgd heb of aan het volgen bent.

  Werkervaring 📎

  Wat voor werk heb je op dit moment? Wat voor werkervaring heb je in het verleden opgedaan? Heb je elders ook vrijwilligerswerk verricht? Geef de titel van je functie, hoe lang je er hebt gewerkt en een korte omschrijving van je werkzaamheden.

  Vaardigheden 💪🏽

  Heb je ervaring met bepaalde programma’s? Of beschik je over expertise die noodzakelijk zijn voor het uitvoeren van specifieke taken? Welke talen spreek je en op welk niveau?

  Hobby’s en interesses

  Kan je heel goed koken en bakken? Houd je van tuinieren of klussen of ben je een expert met camera's? Laat het ons weten zodat we een goed beeld krijgen van wat je allemaal kan. 🙂

  Beschikbaarheid 🕒

  Bepaal zelf hoe je jezelf beschikbaar stelt. Je kunt een vaste vrijwilliger worden met vooraf afgesproken taken, of je kunt ook meehelpen als een vrijwillige oproepkracht. (Meerdere keuzes mogelijk)

  Extra toelichting (optioneel) 💬

  Heb je nog iets te melden?

  Back To Top