Ga naar hoofdinhoud
(+31) 0573 280 198 info@alislah.nl

Datum

07 december 2019
Verlopen!

Tijd

12:30 - 16:00

Kennisweekend Familie Relaties

Kennisweekend Familie Relaties

Al Islah organiseert een weekend vol kennis over verschillende onderwerpen met betrekking tot familie- en gezinskwesties; van het huwelijk zelf en het getrouwde leven tot opvoeding van kinderen en problemen in het huwelijk.

De lezingen en cursussen worden gegeven door een specialist op dit gebied uit het buitenland; Mufti Muhammad ibn Adam (zie onze andere post op Facebook met een korte biografie van hem) en een specialist uit het binnenland; Sheikh Said el Mokadmi.

 

Het hoofdevent is de cursus op zaterdag 7 december van 12:30 tot 16:00 gegeven in instituut Al Islah te Lochem. Hier zal Mufti Muhammad een unieke cursus geven over opvoeding van kinderen in deze moderne tijd met al zijn uitdagingen.

 

Het is een cursus die de Mufti met succes in verschillende delen van de wereld heeft gegeven, van Canada tot Denemarken, waar deze door veel publiek bezocht is en ontvangen is met veel enthousiasme. Pak deze unieke kans en woon de cursus bij van een specialist en wereldbekende spreker op het gebied van islamitische opvoeding!

 

Iedereen is welkom, mannen en vrouwen. De cursus is kosteloos, maar aanmelden is verplicht via aanmelden@alislah.nl. De voertaal zal voornamelijk Engels zijn met af en toe Nederlandse vertalingen.

 

NB: de lezingenreeks worden niet live uitgezonden

Toegang: GRATIS
Oppas aanwezig
Aanmelden is verplicht via aanmelden@alislah.nl

Back To Top