Ga naar hoofdinhoud
(+31) 0573 280 198 info@alislah.nl

Datum

14 maart 2019
Verlopen!

Tijd

19:15 - 21:15

Exposen! deel 2

Exposen! deel 2

EXPOSEN, meer trend dan uitzondering… Donderdag 14 maart is het vervolg op de lezing Exposen! Onze eerwaarde sheikh حفظه الله zal in sha Allah weer spreken over dit zeer belangrijk onderwerp. (Klik hier voor deel 1 van Exposen)

Dat veel van wat zich tegenwoordig voordoet niet te rijmen is met de uitgangspunten van ons geloof, dat staat buiten kijf.

Maar wat helaas steeds meer extremere vormen aan begint te nemen is het ten schande zetten van individuen binnen de eigen gemeenschap. Juist zaken die het daglicht niet kunnen verdragen zijn bron van leedvermaak geworden.

 

🔅De Profeet ﷺ zei: “Wie een fout bedekt van een moslim, Allah zal zijn fout(en) bedekken op de Dag der Opstanding.”

🔅De Profeet ﷺ zei: er is geen dienaar die de gebreken van een gelovige in deze wereld onthult zonder dat Allah zijn gebreken zal onthullen op de Dag der Opstanding.

 

En laat het nou net helaas onze geloofsgemeenschap zijn die – zowel als dader, als slachtoffer – een hoofdrol vertolkt in deze dieptrieste trend. Vandaar ook dat we middels een Jongerenavond dit onderwerp willen belichten. Een onderwerp wat gezinnen heeft verwoest, relaties heeft doen knappen en nog belangrijker: de harten heeft laten sterven.

 

Een ontwikkeling die we niet ongestoord voort kunnen laten duren, een splijtzwam voor ons gemeenschapsgevoel en vertrouwen.

Wees aanwezig en nodig je vrienden uit!

Back To Top