-over ons

Welkom bij Al Islah, instituut voor opvoeding en onderwijs.

Al Islah heeft een concept op het gebied van islamitisch onderwijs dat uniek is in Nederland.

Wij bieden islamitisch onderwijs aan waarbij studenten intern in het instituut verblijven.

-contact

Stichting Al Islah

Ampsenseweg 8

7241 NB Lochem

Tel: 0573 280 198

e-mail algemeen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

-ramadan

Al Islah wenst jullie allen een geslaagde maand.

Doe je best en heb spijt van de tijd die je hebt verloren en doe je best.

Veel doen! Deze maand is een maand van Qoraan. Dit is de maand warin imam shafi'ie de Qoraan 60x las. Probeer hem na te doen. Lees zo veel mogelijk de Qoraan.

Aanmelding vindt plaats middels het aanmeldingsformulier wat op aanvraag via de studentenadministratie te verkrijgen is. U kunt hieronder uw gegevens invullen en opsturen om zodoende een aanmeldingsformulier te ontvangen. Ook kunt u telefonisch een aanmeldingsformulier aanvragen.

Voordat u een aanmeldingsformulier invult is het belangrijk om de voorwaarden hiervoor goed te begrijpen. Hieronder kunt u onze aanmeldingsprocedure lezen. Een aanmelding wordt pas in behandeling genomen als het volledig ingevulde aanmeldingsformulier met daarbij de benodigde documenten ontvangen is door de studenten administratie. Een aanmelding is nog GEEN inschrijving.

Inschrijving vindt pas plaats nadat de aanmelding is geaccepteerd en er een intakegesprek heeft plaatsgevonden en nadat het karakter, de gewoontes en de mogelijkheden zijn geëvalueerd. Het is noodzakelijk dat belangrijke informatie zoals gezondheidsproblemen worden doorgeven. Ook geldt dit voor eerder behaalde resultaten en details die verzameld zijn op andere instituten of scholen. Alleen zelfstandige studenten die serieus met eigen wil, willen studeren zullen worden aangenomen; een enthousiaste ouder /verzorger alleen zal niet als voldoende geacht worden. Na een positief bevonden intakegesprek wordt de aspirant student ingeschreven.

Aanmelden

Vul de onderstaande gegevens in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.
captcha
Herladen